Želite najzabavnije vjenčanje ikada?

Ukoliko ste odabrali upravo nas da vas zabavljamo u najvažnijim trenucima vašeg života, odlučili ste se za vrhunsku svirku i najbolju zabavu za Vas i Vaše uzvanike. Upravo odabir benda je najvažnija stvar na vašoj proslavi, što smo nebrojeno puta dokazali zabavljajući na svadba -ma od Zadra, Šibenika, Splita do Dubrovnika.

U svom repertoaru sviramo sve žanrove domaće i ponešto strane glazbe. Pravac u kojem usmjeravamo svoj repertoar dogovaramo sa mladencima, ovisno o vašem glazbenom ukusu. Ukoliko želite pogledati kako zvučimo uživo posjetite naš Youtube i SoundCloud kanal.

Uvijek možete pogledati naš repertoar koji se stalno nadopunjuje aktualnim hitovima i novim pjesmama upitom na našu mail adresu grupatwistoff@hotmail.com.

Što se tiče odabira pjesme za prvi ples vjenčanja, stvar je isključivo vašeg glazbenog ukusa i možete odabrati bilo koju pjesmu koju želite, domaće ili strane glazbe.

Uz najbolju glazbenu opremu na tržištu, rasvjetu, efekte i vrhunske muzičare i zabavljače, skupa ćemo se zabavljati i uživati do sitnih sati.

I naravno... otvoreni smo za sve dodatne želje i prijedloge

© 2011 by Grupa Twist Off - Izrada web stranica u Splitu - by Lanterna-Media d.o.o.